lunes, 21 de mayo de 2012

Edarling i Meetic i viceversa.


Com segurament vostè ja haurà llegit en algun altre lloc, el món avança una barbaritat, els temps canvien i, amb ells, la manera de relacionar-se els éssers humans (els que poden).

De la nit al matí, les formes més romàntiques d'apariament, com els anuncis de contactes en la premsa o les populars rotondes, han deixat lloc a solucions més impersonals i suposadament efectives, com les que ens proporcionen les agències matrimonials on-line que s’anuncien per la tele.

Vostè, que durant la seua encara curta i, no obstant, rica experiència vital, s’haurà dut més d’una decepció i algun que altre ensurt, a causa del típic malentès amb conceptes delicats com “travesti”, “universitària” o, què sé jo, “merina”, vostè, diem, veurà en estos nous emprenedors una senyal de progrés, un anunci del futur que vindrà.

Nosaltres, que ho hem consultat amb Sandro Rey, i que vam gaudir (mentres apreníem) amb les lectures obligatòries del BUP, no veem en tot açò poc més que una actualització moderna del tradicional ofici de l'alcavota, que tant ha fet per la preservació de la raça celtibèrica i que, mitjançant aquestes celestines de nova generació, tant més hi continuarà fent.

La típica japonesa universitària. No s’ho pense més i agrege-la al seu Badoo.
La llista de proveïdors de serveis amorosos que hem pogut veure anunciats en la tele és extensa, però a banda de la inquietant obsessió de “Meetic” per emparellar entre sí fenomenals exemplars de faccions nòrdiques (si eixos dos es diuen Sonia i Vicente, Leni Riefenstahl va gravar el Congrés de Suresnes), el que més ens ha cridat l'atenció, són els spots de “eDarling”, potser perquè, gràcies a ells, hem pogut accedir al selecte món dels “solters exigents”.

"Y ahora por qué me río? - Porque te recuerdo a Charlot".

Així, mentres l'advocada Marta (a qui imaginem lluitant per la justícia en Legalitas o treballant per a un bufet, si més no, tan respectable com el de Saul Goodman), busca un cavaller amb classe i segur d'ell mateix, la psicòloga Lucia, en canvi, valora més la intel·ligència i l'educació. Però ells no es conformen amb menys i a Fernando, enginyer de professió, li van les dones divertides i amb personalitat i el Dr. Javier (a qui visualitzem doctorant-se gràcies una beca Robertus de Fanta), la prefereix culta i amb sentit de l'humor, perquè li conte acudits mentres li fa una cubana al vàter de la biblioteca.

Ignorem si desprès, per a la recerca, es fa servir l’algoritme de “Google” o el de “Mujeres y Hombres y Viceversa”, però com vostè comprendrà, aquestes són qualitats fantàstiques que reunirien només uns quants escollits en tot el planeta, triomfadors en els negocis i en la vida quotidiana com Iñaqui Urdangarín, el gordo de Megaupload o Rita Barberà (qui ens agrada molt per a Marta, per allò de la classe i l’elegància, però també perquè Marta és advocada).
Vostè, però, que ni té classe ni intel·ligència ni, molt menys, sentit de l'humor, però sí que li vindria de gust fer-se un “eDarling” molt porc amb una tia o un tio tan bo com aquests dels anuncis, pot apuntar-s’hi amb tranquil·litat, perquè, a la seua manera, vostè també és un “solter exigent”.

Rafael. Profesión: comunicador. Personalidad: Notable; Inteligencia emocional: Sobresaliente; Cultura: Bien. Busca: unas prótesis PIP con mucha vida interior.

No hay comentarios:

Publicar un comentario